BESKRIVNING

OM MIG

Hej!🌺 
Mitt namn är Malin Eriksson och jag inspireras av själva livets nyfikenhet och innerlighet, i färg och form. Jag har förmånen att få vara med om en intressant resa inom konsten.  Vill du följa med?
 

Varmt Välkommen!

Kreativitet

Med min kreativa själ som grund känner jag innerlig nyfikenhet inför vad livet har att erbjuda. Intresset för skapande startade tidigt med uppmuntran från mina föräldrar och jag har i vuxen ålder fått förmånen att vidareutveckla mitt intresse genom olika konstutbildningar. Genom olika tekniker känner jag en spännande variation och jag gestaltar det som kommer fram i mitt inre, ibland i föreställande och för det mesta i abstrakt form. Man kan säga att det jag skapar blir som en del av mig själv i ny form. För mig öppnar den abstrakta formen upp och bjuder in till genuina och personliga tankar och tolkningar. Metaforer blir ett av mina verktyg och fria tolkningar gör verkets budskap näst intill oändligt. Kanske kan jag inspirera någon?

Process
För mig och mitt skapande är betraktande en 
betydelsefull del. Jag betraktar länge och mycket, inväntar och liksom kommunicerar med verket. Lyssnar vad det uttrycker och vad det vill säga mig.

Varje målning behöver ges sin tid för att bli färdig. Jag skapar, vänder och vrider på målningarna. Tar steg bakåt och tittar på avstånd och jag tittar nära. Ibland känns budskapet tydligast med utgångsmotivet upp och ner och jag fortsätter då på detta håll. Jag har flera målningar på gång samtidigt. Ibland gestaltar jag stort och ibland mycket smått och båda formerna är för mig lika viktiga.

Mötas

Något av det mest värdefulla är när jag möter mina verks betraktare. Kanske inbjuder stunden till dialog? Kanske vill någon fundera och resonera tillsammans, uttrycka eller fråga något? Betraktande kan bli som en inre resa eller som en berättelse. Varje dialog och varje situation är helt unik, helt magisk och skapande i sig.

Ett verk kan också inbjuda till tystnad. Man kan få känslan och viljan att ”bara få vara i detta” samt i upplevelsen av konstverket… och då är det det rätta. Just då. Kanske får man en förnimmelse….. kanske hörde man
det viska? Kanske ser man något i bilden som rör sig?
 

Inspiration

Jag möter och inspireras av konstnärliga uttryck överallt i vardagen, i tillvaron runtomkring och jag ser fram emot min fortsatta resa, att fortsätta utforska, skapa och lära, försöka finna det jag ännu inte funnit. Vara nyfiken och möta varje genuint nu. Jag vill prova, undersöka och göra både rätt och fel för att hitta och undersöka fler outforskade vägar. Den spännande resan fortsätter,

 

Vi ses!☀️ //Malin

Adress

Hästhovsvägen 8
54155 Skövde

KONTAKT

Mobil: 0730881232

Mail: malin8888@hotmail.com

FÖLJ MIG